Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?
Program lojalnosti Digitalna kartica omogućava registraciju svake Vaše kupovine u prodavnicama Metalac Market i na internet prodavnici www.market.metalac.com u aplikaciji u Vašem mobilnom telefonu.

Aplikacija se jednostavno instalira na Play store ili App store. Pri registraciji dobijate svoj jedinstveni QR kod bez obaveze ostavljanja ličnih podataka.

Ukoliko želite da promenite Vaš mobilni uređaj, a niste registrovani korisnik, neophodno je da se registrujete (unosom mejl adrese), kako bi Vam se sačuvale sve dotadašnje kupovine.
Neophodno je da na Vašem novom mobilnom uređaju preuzmete aplikaciju i da ponovo unesete mejl adresu, kako bi Vam se prikazale sve prethodne kupovine.

Aplikaciju možete preuzeti ovde.

 

• „Kružiće“ skupljate za kupovine u svim prodavnicama Metalac Market i na našoj internet prodavnici.
• Za svaku kupovinu dobijate „kružić“, a nakon 7. kupovine poklon. 
• Za više kupovina u jednom danu dobijate jedan „kružić“, a iznos kupovina se sabira.
• U aplikaciji možete da pratite koliko „kružića“ imate i ukupnu vrednost kupovina, informacije o aktuelnim akcijama i novim proizvodima, ali i mogućnost da ocenite zadovoljstvo kvalitetom ponude i uslugom. 

Registrovanje kupovina u maloprodajnim objektima Metalac Market:
Nakon kucanja računa na kasi, naši prodavci će skenirati Vaš jedinstveni QR kod i račun i registrovati kupovinu u aplikaciji.

Registrovanje kupovina na internet prodavnici Metalac Market:
Na stranici Korpa, prilikom poručivanja proizvoda, unesite PIN koji ste generisali u aplikaciji Digitalna kartica u okviru naslovne strane dodirom na Generiši PIN za online kupovinu:

 

 

Nakon potvrde porudžbine, dobićete notifikaciju u aplikaciji Digitalna kartica da je PIN prihvaćen, a Vaša kupovina će biti registrovana 14 dana nakon realizacije online porudžbine.

Ukoliko nemate program lojalnosti Digitalna kartica, aplikaciju jednostavno možete preuzeti skeniranjem QR koda:

 

Ili putem ovog linka.

Za više informacija, pozovite naš kontakt centar - 032 40 40 40.