Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


O nama

 

Metalac market d.o.o. je specijalizovani maloprodajni lanac sa širokom ponudom asortimana za kućne potrebe.
Prve prodavnice su otvorene 1996. godine u Gornjem Milanovcu, Čačku i Kraljevu. Danas Metalac market ima 54 prodavnice, od čega 8 u Beogradu.

Svojevremeno prepoznatljiv pre svega kao lanac prodavnica posuđa, Metalac market se danas afirmiše vrlo širokom ponudom. Osim Metalčevih proizvodnih programa (posuđa, sudopera i bojlera) u ponudi imamo proizvode od stakla, keramike i porcelana, kao i belu tehniku i male kućne aparatenajpoznatijih brendova na našem tržištu - Gorenje, Whirlpool, Candy, Bosch, Philips, Samsung, Rowenta, Alfa-plam, Beko, Vivax, Končar, Tesla...

Od novembra 2018. Metalac market je pokrenuo novu redizajniranu internet prodavnicu sa osnovnim ciljem da proširimo funkcionalnosti i unapredimo korisničko iskustvo.
Omogućeno je online plaćanje platnim karticama (VISA, Maestro, MasterCard ili American Express), kao i online plaćanje platnim karticama do 12 mesečnih rata bez kamate.

Takođe, važi i besplatna isporuka za sve kupovine u vrednosti preko 3.000 dinara, a svakog meseca samo na internet prodavnici u ponudi se mogu naći artikli sa popustom i do 50%.