Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Isporuka robe na teritoriji Beograda

Usled izmena Rešenja o režimu saobraćaja teretnih vozila i snabdevanja na teritoriji grada Beograda kurirska služba nema mogućnosti za pravovremenu dostavu pošiljaka do krajnjih primalaca.

Rešenje propisuje zabranu zaustavljanja i parkiranja vozilima do 3,5t najveće dozvoljene mase u propisanoj zoni u periodu od 7h do 20h, pogotovu u ulicama u kojima se nalaze trase JGPP. Zbog navedenog, otežana je isporuka u centralnoj gradskoj zoni i zabranjena u dnevnom terminu u ulicama Nemanjina, Kneza Miloša, Terazije, Francuska, Takovska, Trg Slavija, Bulevar Oslobođenja, Jug Bogdanova, Vasina, Vojvode Stepe i Bulevaru Kralja Aleksandra, kao i u ulicama Požeška, Kirovljeva na Čukarici, Glavnoj i Trgu Branka Radičevića u Zemunu.

Pošiljke mogu svakog dana biti preuzete od strane primaoca u centralnom skladištu kurirske službe City Express na adresi Svetog Save 36, naselje Radio Far, 11271 Surčin, Beograd u periodu od 10 do 18 časova.

Isporuka kurirskom službom:

Za porudžbine do 3.000 dinara, troškovi isporuke su 300 dinara.
Za porudžbine preko 3.000 dinara, isporuka je besplatna.
Očekivani rok isporuke naručenih proizvoda je do 10 radnih dana.

Isporuka robe vrši se kurirskom službom na teritoriji cele Srbije.
Kurirska služba isporučuje sve proizvode na kućnu adresu.
Isporuka robe se vrši radnim danima od 09h do 17h.

* Kurirska služba isporučuje robu do adrese, odnosno ne unosi u stambeni prostor.

Preuzimanje porudžbine u maloprodajnim objektima Metalac Marketa:

Naručene proizvode možete preuzeti u maloprodajnim objektima Metalac Marketa tako što ćete odabrati opciju Preuzimanje u radnji prilikom naručivanja i dobiti spisak svih radnji u kojima je moguće preuzimanje konkretne porudžbine. Klikom na željenu radnju potvrđujete ovaj način preuzimanja porudžbine. Nakon što naručeni proizvodi budu spremni za preuzimanje, bićete kontaktirani na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.