Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?Isporuka robe moguća je:

- slanjem brzom poštom City Express ili
- preuzimanjem porudžbine u maloprodajnim objektima Metalac Marketa

Isporuka kurirskom službom:

Za porudžbine negabaritne robe u iznosu do 3.000 dinara, ukupni troškovi isporuke su 300 dinara.
Za porudžbine negabaritne robe u iznosu preko 3.000 dinara, isporuka je besplatna.
Za gabaritnu robu, trošak isporuke je 500 dinara po artiklu.

Naručene proizvode možete očekivati u roku od 10 do 15 radnih dana. Za negabaritne proizvode, rok isporuke je 10 radnih dana, za gabaritne proizvode, rok isporuke je 15 radnih dana.

Isporuka robe vrši se kurirskom službom City Express na teritoriji cele Srbije.
Kurirska služba isporučuje sve proizvode na kućnu adresu.
Isporuka robe se vrši radnim danima od 09h do 16h.
Besplatna dostava negabaritne robe ne obuhvata unošenje paketa u stan već do ulaza u dvorište ili zgradu. Ovo se ne odnosi na uređaje iz asortimana bele tehnike. 

Uređaje bele tehnike težine do 70 kg brza pošta unosi u stan, bez obzira na kom se spratu nalazi. Uređaje čija težina prelazi 70 kg brza pošta isporučuje do ulaza u zgradu ili dvorište (šporeti i peći na čvrsto gorivo, frižideri side by side).
Kuriri brze pošte City Express u obavezi su da svaki uređaj bele tenike otpakuju pred Vama i da Vam omoguće potpuni uvid i proveru fizičkog stanja dostavljene pošiljke. Usluga ne obuhvata: postavljanje uređaja, priključivanje na električnu mrežu, skidanje blokade kod mašina za veš, montiranje bojlera, montiranje šporeta na čvrsto gorivo, iznošenje starog uređaja i slično.

OBAVEZNO - odmah nakon istovara robe prvo pregledajte pakovanje uređaja i uverite se da nema nikakvih fizičkih oštećenja ambalaže pre nego što potpišete prijemnicu.
Ako pri pregledu zaključite da je pakovanje oštećeno, niste u obavezi da primite paket i možete odmah da reklamirate isporuku kuriru brze pošte.
Obavezno sačuvajte transportnu ambalažu, kako zbog utvrđivanja kako je došlo do oštećenja, tako i zbog eventualnog povrata uređaja.
Neophodno je da kurir sačini zapisnik kako bi reklamacija bila obrađena i na kraju uvažena. Jedan primerak zapisnika koji ostaje Vama, priložite prilikom prijave reklamacije uz fotografije oštećenja na proizvodu i fotografije same ambalaže.
Naknadne reklamacije na fizička oštećenja uređaja koja su nastala u transportu se neće priznavati, te Vas molimo da iskoristite svoje pravo na vreme.

Preuzimanje porudžbine u maloprodajnim objektima Metalac Marketa

Naručene proizvode možete preuzeti u maloprodajnim objektima Metalac Marketa tako što ćete odabrati opciju Preuzimanje u radnji prilikom naručivanja i dobiti spisak svih radnji u kojima je moguće preuzimanje konkretne porudžbine. Klikom na željenu radnju potvrđujete ovaj način preuzimanja porudžbine. Nakon što naručeni proizvodi budu spremni za preuzimanje,dobićete poruku na e-mail da je vaša porudžbina spremna. Preuzimanje u radnji je omogućeno i u radnjama koje proizvode nemaju u asortimanu,zbog čega se nekad čeka i duže nego što biste čekali da smo Vam proizvod poslali na kućnu adresu. Nakon što vas obavestimo da je roba spremna za preuzimanje imate rok od 7 dana da istu preuzmete. Ukoliko izaberete radnju koja nije u mogućnosti da primi tu vrstu robe koju ste poručili (npr. radnje manje kvadrature nemaju u ponudi belu tehniku),obavestićemo Vas i zamoliti da promenite radnju za preuzimanje.NAPOMENA:

Molimo sve kupce da prilikom poručivanja gabaritne robe naglase ukoliko žive u zgradi, a pritom lift ne radi ili ne postoji. Takođe molimo da naglasite ukoliko ste upoznati da u vašoj blizini postoje radovi na putu, koji bi na bilo koji način sprečili ili ometali isporuku od strane kurirske službe.
Navedene informacije bi bile od velikog značaja kuririma brze pošte, koji bi nakon dobijanja istih bili spremni na nepredviđene okolnosti i tako na što bolji i efikasniji način izvršili isporuku željenih proizvoda.