Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Konstrakta & Metalac - set lavor i bokal

 • (Prosečna ocena 5)
50% NA DRUGI ARTIKAL POSUĐA
1 - 29.02.
 • Konstrakta & Metalac - set lavor i bokal
 • Konstrakta & Metalac - set lavor i bokal
Na stanju:
Šifra: 3072149

Kratak opis:

VAŽNO! Da bi Vaša porudžbina bila prihvaćena neophodno je da izaberete plaćanje platnom karticom putem interneta i prodavnicu Metalac Marketa u kojoj ćete preuzeti set.

5.000RSD
POZOVITE KONTAKT CENTAR
Opis

Uvažavajući potrebe i želje naših kupaca i negujući odnose sa zajednicom, u saradnji sa Anom Đurić Konstraktom napravili smo ograničenu seriju setova Metalac x Konstrakta. Setovi se od danas nalaze u pretprodaji, a ceo prihod od prodaje doniraćemo NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. Iskoristite priliku da dobijete svoj limitirani set i pridružite se našoj humanitarnoj akciji.
 

Važne informacije:
 

 • Limitirana količina – 500 setova. Svakoga dana u 10h na ovoj stranici objavljivaćemo informaciju o preostaloj količini.
   
 • Cena seta je 5.000 rsd (pdv je uključen u cenu).
   
 • Set čine emajlirani lavor bele boje sa plavim rubom (prečnik 36cm, zapremina 9 litara) i beli emajlirani bokal (zapremina 2,5 litara), identičan setu koji je kompanija Metalac poklonila Konstrakti.
   
 • Online pretprodaja - naručivanje seta moguće je isključivo na našoj internet prodavnici www.market.metalac.com. Prilikom naručivanja, izaberite plaćanje karticom i prodavnicu Metalac Market u kojoj ćete preuzeti set (80 maloprodajnih objekta u Srbiji).
   
 • Period pretprodaje - naručivanje je moguće u periodu od 18. aprila do 15. maja 2022.
   
 • Preuzimanje setova će biti moguće od 25. maja u izabranom maloprodajnom objektu. Naš kontakt centar će Vas telefonom ili mail-om obavestiti kada set bude dostupan u prodavnici Metalac Marketa koju ste odabrali prilikom naručivanja. Rok za preuzimanje je do 30. juna 2022.
   
 • Za sve dodatne informacije pozovite 032/40 40 40 ili nam pišite na mail kontakt@market.metalac.com.
   

Celokupan prihod od prodaje biće doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. Prikupljena sredstva NURDOR-u će biti donirana preko Fondacije Metalac, koja će informaciju o donaciji učiniti javno dostupnom, objavljivanjem putem interneta, publikacija i saopštenjima za javnost. 

Posuđe

Saznaj više
Komentari
Komentari:

željko Radić

Narucio sam set jedva cekam da mi stigne nadam se da ce Konstrakta pobediti na evosongu da sledece godine evovison song stigne u beograd