Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Metalac tiganj SIRIUS 28cm

  • (Prosečna ocena 5)
-30%
CEO ASORTIMAN POSUĐA
  • Metalac tiganj SIRIUS 28cm
Na stanju:
Šifra: 3100000

Kratak opis:

Inox tiganj

Izaberite količinu:

8.399RSD 5.879RSD
Dodaj u korpu
Opis

Prečnik (cm): 28
Zapremina (l): 5
Visina (mm): 73
Materijal: Inox
Boja: Inox
Održavanje: Ručno i mašinsko pranje

 

Sirius je višeslojni tiganj za svakodnevnu upotrebu koji je spojio najbolje osobine tri vrste materijala od kojih je proizveden. Donosi posebno zadovoljstvo i lakoću u pripremanju specijaliteta koji traže prženje i dinjstanje. Telo tiganja je isto u svakom preseku i čine ga više slojeva različitih materijala ukupne debljine 3 mm. Unutrašnjost posude je izrađena od austenitnog inox lima, koji je legura vrhunskog kvaliteta i čistoće: otporna na koroziju, hemijske i sve druge reakcije. Ovakve karakteristike materijala su garancija da se hrana priprema u zdravstveno besprepekornom okruženju. Spoljašnji sloj posude izrađen je od nerđajućeg čelika feritne strukture, koji je magnetičan što omogućava korišćenje posude i na indukcionim grejnim telima. Između slojeva austenitnog i feritnog inoxa nalazi se aluminijum kao odličan provodnik toplote, podjednako raspoređen po celoj površini posude. Izvanredna kombinacija tri materijala omogućava ravnomerno prostiranje toplote u svakom delu tela posude. Posuda se zagreva veoma brzo, a prženje i distanje se potom odvijaju na veoma niskim temperaturama i sa značajnom uštedom energije. Ručice su izrađene od inoxa, sa vakumskom šupljinom/džepom u jezgru ručice, pa se ne mogu pregrejati, već uvek ostaju mlake što olakšava rukovanje. Dužina ručica je takođe podređena udobnosti i bezbednosti rukovanja. 

Prednosti linije *Sirius u odnosu na konvencionalno posuđe:

  • Ravnomerno zagrevanje cele posude, kako dna tako i zidova, kao i ravnomerno i brzo širenje toplote od dna do vrha posude.
  • Ušteda energije - prilikom pripremanja hrane energiju grejnog tela povećati samo u početku dok se ne zagreje ceo tiganj, a zatim smanjiti na minimum jer cela posuda postaje odličan akumulator toplote i tada je potrebna minimalna energija.
  • Brza, jednostavna i ekonomična priprema hrane bez lepljenja i zagorevanja.
  • Dodatna otpornost na habanje i grebanje
  • Posuđe se može koristiti na svim vrstama grejnih tela (osim u mikrotalasnim pećnicama), sa posebnim naglaskom na mogućnost korišćenja na indukcionim grejnim telima.
  • Besprekorno je u pogledu zdravstvene ispravnosti i izrađeno u skladu sa svim svetskim standardima 

Gde pogledati
Komentari
Komentari:

Često kupovano zajedno

Često gledano zajedno

Pregledani proizvodi

Metalac tiganj SIRIUS 28cm

8.399 RSD 5.879 RSD
-30%
CEO ASORTIMAN POSUĐA