Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Bojleri

Tipovi kazana bojlera

Koja je razlika između inox, emajliranog i polipropilenskog kazana u bojleru?

Emajlirani kazan se proizvodi od crnog čelika, na koji se na kraju proizvodnje nanosi zaštitni sloj – emajl, koji je po svojstvima sličan staklu, štiti od korozije i obezbeđuje visok nivo higijene vode. Na emajlirani kazan garancija je 6 godina. Bojleri sa emajliranim kazanom dostupni su u varijantama Praktik, Standard, Kombinovani, Slim, Klassa, Eko, Horizontalni i malolitražni.
 

Inox (prohromski) kazani proizvode se od nerđajućeg čelika i nije im potrebna dodatna zaštita od korozije, imaju duži vek trajanja, fiziološki su neutralni i ne utiču na promenu bakteriološke i hemijske ispravnosti vode. Na inox kazan garancija je 10 godina, a bojleri sa suvim grejačem imaju takođe 10 godina garancije na inox kazan. Bojleri sa inox kazanom dostupni su u varijantama Praktik, Standard, Kombinovani, Slim i malolitražni.


Polipropilenski kazan izolovan je kvalitetnom polistirenskom izolacijom čime je omogućeno da se zagrejana voda održi duže vreme u toplom stanju. Voda iz polipropilenskog kazana je fiziološki ispravna i može se koristiti za pripremanje hrane. Malolitražni bojleri Metalac sa polipropilenskim kazanom dostupni su u zapreminama od 5, 8 i 10 litara. Garancija na polipropilenski kazan je 2 godine.

Komentari: